ЧОВЕК НА БАЙ МИЛЕ СМЛЯ ПРЕДАТЕЛ НА КАЙМА И ГО ИЗЯДЕ

 Сръбски бандит уби предател, смля го в месомелачка и го изяде заедно с останалите си “подчинени”. Лука Божович е един от представителите на Земунския клон, а също така и приятел на Бай Миле. По времето, когато бившата СИК и сръбската групировка се “сродяват”, той идва често в България. След разпадането на Земунския клан той се укрива в Испания.
Полицията в Мадрид повдигна вчера обвинение срещу него за организиране на престъпна група от Сърбия, в която влизат и бивши представители на сръбските спецчасти. Всички са заподозрени и в жестоко убийство, последвано от канибализъм. Тяхната жертва е 37-годишният Милан Юришич. Те го заподозрели, че е откраднал пари на Земунския клан. След като разбрал, че убийството му е поръчано, той се укривал за известно време в България, а после заминал за Испания. През 2009 г. обаче сърбите успели да го спипат. Милан Юришич е убит по особено жесток начин, удрян е с чук по главата и цялото тяло. 

По данни на полицията в Испания след убийството босът на сръбската престъпна групировка Лука Божович заставил подчинените си да разчленят трупа и да прекарат останките през месомелачка. След това заповядал на бандитите да изядат каймата. Разследващите не съобщават дали месото е минало през топлинна обработка или е изядено сурово. След като се нахранили, сръбските мафиоти изхвърлили костите на Милан Юришич в река Мансанарес в столицата на Испания.

Лука Божович е арестуван през февруари 2012 г. във Валенсия, където се е укривал. В квартирата му са намерени улики, потвърждаващи съпричастността му към убийството на Милан Юришич. Открити са и микрочастици от човешки останки. След разпити Божович е признал и къде са били изхвърлени костите.

В момента Лука Божович очаква да бъде екстрадиран в Сърбия. Не е изключено преди това да застане пред съда в Испания, където ще бъде гледано делото за канибализъм и организиране на престъпна група


http://platttonnn.blog.bg/novini/2012/03/24/chovek-na-bai-mile-smlia-predatel-na-kaima-i-go-iziade.927212

Няма коментари:

Публикуване на коментар