ДС-СЕКС КУРИОЗИ ВЪВ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ


Знаете ли, че Най-главният във ВТУ, ДС-агент Оазис, е станал явочник на комунистическата Държавна сигурност под натиск от вербуващ офицер, след като е „изблъскал” брачна другарка на член на Окръжния комитет на БКП във Велико Търново.
Знаете ли, че втората по ред брачна половинка на агент Оазис, днес  изключително ревностна богословка във ВТУ, е била любителка на тихите алковни удоволствия преди любовната й авантюра с агент Оазис. Следетели на интимната й женска стратегия в постелята са трима именити мъже във Велико Търново, след които се откроява един от първите изявени „момчета за всичко” в СДС – ВТ с прякор  Брадата.
Знаете ли, че ДС-агент Олга, втората след Най-главния във ВТУ, е минавала три пъти под брачно венчило. Динамиката й на пеперудка в брачните съюзи е обусловена от отвратата на първия й съпруг към нея: в леглото той я приучил към корпофилната процедура във секса, т.е. преди акта партньорът се изкъпва в човешки изпражнения.
Знаете ли, че бившият старшина на ДС-агент Оазис, Георги Н., уреден от бивщия си редник като отговорник на корпус във ВТУ, има неудържимо желание да се „блъска” с копрулентни жени. Първата му леглова изгора е ДС-агент Ралица, а сегашната му договорена половинка е Лили Ц., с добри позиции в Русия. За да я осигури на своя бивш старшина ДС-явочник Оазис я „прави” чрез коридорна агитация член на Академичния съвет на ВТУ.
Знаете ли, че бившият ректор на ВТУ, ДС-агент Благовест, малко преди да замине като лектор по БЕ в Сегет, Унгария, заплодява известната търновска ресторантска певица М. К. Благовест се спасява в Унгария, певицата прави аборт, но съпругата на Благовест не му прощава и в отсъствието на съпруга си, в продължение на 4 години, се „блъска” с един от лидерите на комунистическия профсъюз /преди 1989 г./ във Велико Търново – обществена тайна в града.
Знаете ли, че сегашният „почетен професор” Ник. Да., който се напиваше редовно с бившия подполковник на ДС за ВТУ Ник. Дим. и се изплакваше на отговорното ДС-ченге, беше възнаграждаван години наред с поста Директор на Летния семинар за чужденци във ВТУ. ДС-подполковникът Ник. Дим. обаче си затваря очите в продължение на две години за „блъсканицата” на Директора на Летния семинар с французойката Сюзан, „участничка” в семинара.
Знаете ли, че Най-висшият в акадечмичната йерархия на ВТУ от години си пада по факултетните секретарки. С най-главната от тях, в един от най-старите факултети на ВТУ той има дълга и редовна „блъсканица”. Скандалът скоро става обществен, когато този Най-висш решава да приложи, през една знойна лятна следобед, хватки от Кама сутра на една катедрена секретарка, т.е. секретарка от по-нисш ранг.
Знаете ли, за най-трагичния опит за отмъщение на една дълго мамена съпруга във ВТУ. Тя има за мъж професор-съименник на създателя на „История славянобългарска”, който пламенно се „влюбва” в колежката Мариана Ш., 35 години по-млада от него. Любовта си е любов, но когато се избърза с „блъскането” и то се изпълнява в кабинет на ВТУ, рисковете наедряват. Коридорната клюка най-накрая стига до ощетената съпруга на мъжа-неавтор на „История славянобългарска” и тя нахълтва изненадващо в кабинета на окъснелия „академичен” плейбой. Развръзката обаче е трагична за нея: разяреният прелюблодеец я изблъсква яко, тя пада, счупва си таза и верни на тогавашната деканка, ДС-агент Олга, студенти я изнасят на „столче”до пристигналата в двора на ВТУ линейка.
   Преди 20-тина години известният руски културолог Михаил Бахтин, в книга, посветена на френския ренесансов романист Франсоа Рабле, говори за два типа култури в преходните исторически епохи – карнавална /народна/ и официална /покрвовителствана от Църквата/. Приложена към официалния и неофициалния живот във Великотърновския университет тази работна диференциация на Бахтин би звучала така: БКП усърдно гради  официалния имидж на Великотърновския университет, докато под него се води таен карнавален живот, с освободена „телесна долница” /Бахтин/, покровителстван от комунистическата Държавна сигурност, в който похотливи ДС-плъхове скокливо гризат отпуснатият им пай от академичната баница. Може би защото другите, които с инфантилно усърдие си затварят „чичките”, са родени и обречени от „приземения” си манталитет да точат една друга „академична” баница, т.е. еснафската си ерзацбаница.     

                                                          Доц. д-р Гено Генов

Няма коментари:

Публикуване на коментар