КОЙ ОКЪРВАВИ МИРНИТЕ ПРОТЕСТИ И ТЪРСЕШЕ БЕЗВЛАСТИЕ И ХАОС

9 март 2013г.


МОСКВА – ЗАДКУЛИСИЕТО и БСП крепят “СТАТУКВОТО”

Правителството на ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов са първите, които предприемат реални мерки за излизане от руския енергиен обръч срещу което Путин ясно показа, че ще се противопоставя с всички средства.
Така започна борбата – Русия за запазване на дългогодишния си монопол в България, а Бойко Борисов за неговото отхвърляне и защита на националните ни интереси.
Борисов трябваше да води борба на два фронта – с могъщите КГБ и Путин и с нашата енергийна олигархия и мафия, зад които стои БСП, генералското “Задкулисие”, както и бившата Държавна сигурност с нейното вечно оръжие компроматите. 
Не без участието на Москва в България се създадоха енергийните олигарси и мафия, които пък се контролират от„задкулисието” – стожерът на “СТАТУКВОТО”.
Такива изявени деятели на „тихия фронт” като о.з. ген. Любен Гоцев и кръгът „Монтерей” са хората, които все още кадруват не само в българската енергетика и БСП но и в България. „Монтерей” – или генералското движение поддържа близки връзки с руските специални служби.
Та нали Москва и о. з. ген. Гоцев преди време докараха Симеон в България, уж като спасител на нацията, а той спасяваше червената”столетница” от окончателно погубване.
От огромните комисионни на енергийното “лоби” една немалка част отива за разходите по задкулисните игри, за “купуването на играчи” , както и в „черните каси” на партиите и на първо място в БСП. Затова проектът АЕЦ ”Белене” винаги е бил изключително важен както за руските, така и за българските енергийни олигарси и мафиоти.
Откраднатите близо 800 милиона евро от АЕЦ ” Белене” и то преди още да е започнало същинското строителство беше само началото на големите пари, които се гласяха да измъкнат руснаци и българи от „ЗЛАТНАТА МИНА АЕЦ ” БЕЛЕНЕ”!
Първото сериозно разчупване на руския енергиен обръч и защита на националните ни интереси извършиха ГЕРБ и Бойко Борисов, с отказа от участие на България по икономически и екологични съображения в големия руски енергиен проект “БУРГАС – АЛЕКСАНДРУПОЛИС”.
И това сложи край на нашумялия проект от Първановия “троен шлем”.
Парламентът с болшинството на ГЕРБ ще се вслуша в гласа на народа, който се дигна на бунт срещу проекта и ще узакони отказа.
 Борисов издържа силния натиск на Русия и Гърция, които до последния момент се бориха за проекта, защото те бяха печелившите, а България обираше трохите и плащаше милиарди. И с всички рискове да унищожим най-голямото си богатство – красивото черноморско крайбрежие, което даваше препитание на хиляди хора и носеше огромни доходи.
Така първият член от Първановия троен “шлем” си отиваше завинаги. 
Сега Путин още по-упорито залагаше на втория член – АЕЦ „Белене”. И не само заради милиардите, които очакваше.
Москва се грижеше да не пострадат руските стратегически енергийни интереси в България и региона.
Построяването на АЕЦ “Белене” означаваше “РУСКИЯТ БОТУШ” все още здраво да тъпче и то не само на нашата ошушкана земя.
За Русия геополитическите цели са много важни, особено след като България окончателно излезе от руската орбита и за света вече не беше руски сателит.
За Москва енергийната зависимост беше единствената възможност да държи България обвързана. И Путин разчиташе много на помощта, която ще му оказват за тази цел социалистите от БСП, макар и с пооредяли редици.
Върху България се упражняваше огромен натиск – икономически, политически и военен. Освен високите цени за природния газ, нефт и ядрено гориво, руснаците ограничиха вноса от България на традиционни хранителни стоки и напитки, дори и необходимите им поръчки от военните ни заводи.
Правителството и премиерът Борисов окончателно разбраха, че енергийната диверсификация е спасението на България от вечната руска енергийна зависимост и негативните последици, които тя носеше със себе си.
Руските разузнавателни служби обикновено работят активно в България. Само да припомним, че руския посланик Авдеев 15 минути след разстрела на Луканов – човекът на Москва, беше вече на местопрестъплението, изпреварвайки и нашите служби.
За реализацията на проекта АЕЦ „Белене” сигурно беше включена огромна сила от щатни и нещатни служители и агентурата им в България, а тя сигурно е многобройна. Като всяко голямо разузнаване и руското има у нас дълбоко законспирирани “агенти за влияние” на най-високо равнище. Има сериозни улики за двама нашиполитици и държавници, че са законспирирани руски агенти. 
А колкото до партийните ръководители на „столетницата” – то те винаги са били поставяни и сваляни от Москва, в зависимост от приноса им към руската кауза и цели.
След като и вторият проект – АЕЦ “Белене” стана много проблематичен, Георги Първанов беше първата жертва на недоволна Москва. 
Начело на БСП Путин поставен Сергей Станишев – от руски произход, учил и следвал в Москва (дипломната му работа е за бойния дух на Червената армия), руски знае по-добре от български – проверен и верен другар.
Първостепенната задача, която Путин беше поставил на Станишев и БСП е АЕЦ “Белене” – ” Белене” на всяка цена!
Въпреки огромното старание, което положи новият социалистически лидер, чрез референдум БСП да спаси АЕЦ” Белене”, Станишев не успя. 
ГЕРБ и Борисов с болшинството си в Парламента сложиха край и на проекта АЕЦ” Белене”. Отпадна и вторият член от тройния Първанов “шлем”. 
Руските енергийни интереси в България вече бяха сериозно засегнати.
Бойко Борисов в защита на националните интереси на България, ликвидира два големи енергийни проекта, които щяха да донесат на Русия не само огромни икономически изгоди, но и голямо геополитическо влияние.
Отделно енергийните лобита на двете страни – лешоядите имаха какво да глождят.
Бойко Борисов постигна и нещо друго много важно. Той успя да премахне руските енергийни посредници – напаст, която години наред живееше на гърба на България и спести 300 милиона долара годишно на българския данъкоплатец.
Освен това, той издейства намаляване цената на руския природен газ с цели 22% – нещо немислимо, може би и нежелано от предишните правителства. И най-важното, Русия беше принудена да се съгласи и да приеме българските искания! 
Путин беше сериозно засегнат. 
За него Бойко Борисов е враг, който чрез провалянето на проектите причини милиарди загуби на руската енергетика, ограничи руското международно влияние и нанесе сериозен удар върху руския престиж.
Затова управлението на Борисов трябваше да се смъкне и БСП да вземе властта. Руският  План залагаше основно на Станишев. Той трябваше да реализира болшевишката тактика за СВАЛЯНЕ ВЛАСТТА НАСИЛА И УСТАНОВЯВАНЕ БЕЗВЛАСТИЕ И ХАОС! 
Станишев оправда отчасти доверието на Путин като организира 48-ят Конгрес на БСП по  ”болшевишки”!  
В поведението на Станишев настъпи рязка промяна. Демонстрира самочувствие, езикът му към управляващите се втвърди, стана агресивен, стигна и до лъжи, какъвто е случаят с Митко “каратиста”. Непрекъснато изтъкваше провала на Бойко Борисов и ГЕРБ и успехите на неговото управление и БСП по време на “тройната коалиция”.
Вероятно по внушение на Москва, Станишев лансира идеята, че КАУЗАТА АЕЦ” БЕЛЕНЕ” НЕ Е ЗАГУБЕНА. Трябва само да ликвидира ГЕРБ и Борисов и да се спечелят изборите, пък даже и в коалиция, за да направи БСП правителство.
Новият парламент щял да отхвърли предишното решението за АЕЦ”Белене” и тогава БСП ще поднови строителството. По телевизията на БТВ той каза, че може да се коалира с ДПС.
Станишев направи недвусмислени декларации, че “ако Борисов не си отиде сам, има и други начини”. Подобна декларация направи и Лютви Местан. Той каза, че “е най-добре Борисов да си отиде по живо и по здраво”. Тези декларации не бяха случайно изтървани от лидерите на БСП и ДПС.
48-ят партиен конгрес е характерен не само с острия тон на Станишев, но и с радикалните, ултралеви болшевишки лозунги за революция и национализация, които стреснаха дори и такива стари и опитни кадри на столетницата, като Георги Първанов и Румен Петков.
Ето тeхните коментари: “РАДИКАЛНАТА ПРОМЯНА” би могла да означава и завой към БОЛШЕВИЗМА И МАОИЗМА! Подобни определения са характерни само за ЛЕВИТЕ РАДИКАЛНИ ПАРТИИ В ЛАТИНСКА АМЕРИКА”коментира Петков. 
А за друг издигнат лозунг на конгреса Първанов казва: “Национализация на политиката е заплаха за всички политически партии”. 
48-ят конгрес беше най-краткият и несъдържателен от  многобройните конгреси на”червената партия”. Открояваше се само дългото слово на Станишев, с което той нахъсваше залата, особено младите социалисти. Станишев и неговата партия издигнаха АЕЦ „Белене” като знаме, в предизборната борба.  А основната цел е БСП да е първа на изборите! 
Това беше лозунгът, който възпламеняваше залата на конгреса, а младите кипяха от енергия. 

Това прилича на подготовка за преврат срещу Борисов. Вижте и следващите действия!

МОНИКА ЙОСИФОВА – СТАНИШЕВА.  Как ли се е озовала на служба в частната фирма ЧЕЗ и да отговаря за работата с големи възможности да се вре навсякъде – РЕКЛАМАТА!
А как са се настанили там синът на ХРИСТО БИСЕРОВ и бившата жена на АХМЕД ДОГАН?
ЧЕЗ явно е приютил хората които го крепят или по-скоро хората, които го използват?
Дали тази “тройка”, тихо промъкнала се в ЧЕЗ не е в Плана на Станишев за подготовка на гражданското недоволство, чрез изготвяне “ВИСОКИТЕ СМЕТКИ на ЧЕЗ”? 
Но има още нещо - ДИМИТЪР СТАВРЕВ – Митко “каратиста”, бившият шофьор наПашата, не е назначен от Бойко Борисов, както твърди навсякъде Станишев и се опитва да заблуждава умишлено. Някой друг го е вредил на това “топло местенце с власт” и голяма заплата. И той е  в частния сектор на ЧЕЗ. Нищо чудно и “каратиста” да има роля в Плана на Станишев! 
А следствието не трябва ли да провери дали този екип няма “ПРЪСТ” в ДЪЛГАТА ОТПУСКА НА  ИНКАСАТОРИТЕ и ГОЛЕМИТЕ СМЕТКИ НА ГРАЖДАНИТЕ. 
Дали ИСКРАТА НА  БУНТА не идва от ” Станишевият кръг” в ЧЕЗ!
А случайно ли е СЪВПАДЕНИЕТО – ПАРТИЙНИЯТ КОНГРЕС и ГРАЖДАНСКИЯТ БУНТ да са по едно и също време?
Случайно ли е пускането на младежката организация на БСП, нахъсана от Станишев да се влее в потока на протестиращите граждани.
Случайна ли е появата на СТОТИНАМАСКИРАНИ след излизането от конгреса на младите социалисти?
Това вече не е случайно, когато по микрофона на телевизионен репортер от БТВ се чу, че хора викат уплашено: “ТОВА СА ОТ МЛАДЕЖКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА БСП. ТЕ ПРЕДИЗВИСВАТ ПОЛИЦИЯТА”!
Това го чу цяла България и го има на запис!
НЕ Е СЛУЧАЙНО И ПРОЛИВАНЕТО НА КРЪВ – това е болшевишката тактика за ПРЕВРАТ!
Както не е случайно и това, че след обявената оставка на Борисов, спря АГРЕСИЯТА,  изчезнаха МАСКИТЕ, НЯМАШЕ ПОВЕЧЕ КРЪВ.
СТАНИШЕВ изпълни ПЪРВАТА ЗАДАЧА на Путин – СВАЛИ БОЙКО БОРИСОВ от власт!
Оставаше ВТОРАТА задача – БСП ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ, иначе и на Станишев ГЛАВАТА ЩЕ ПАДНЕ, като тази на ПЪРВАНОВ.
Всичко което се случва в България, особено АГРЕСИЯТА на Станишев и БСП предвещава КОВАРНИ, КОМПРОМАТНИ, НЕЧЕСТНИ и НЕПРЕДВИДИМИ ИЗБОРИ.
ТЕЖКО НА МНОГОСТРАДАЛНА БЪЛГАРИЯ, РАЗПЪНАТА НА КРЪСТ КАТО “ХРИСТОС”!
БУНТОВЕТЕ ПОМАГАТ ИЛИ ПРЕЧАТ?
ДАЛИ НАРОДЪТ НИ Е ПОМЪДРЯЛ?  
ЩЕ НАПРАВИ ЛИ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР?
ЗАЩОТО ЛЕШОЯДИТЕ СА НАКАЦАЛИ НА СУХОТО ДЪРВО “БЪЛГАРИЯ” И ЧАКАТ! 
НАРОДЕ ????…..С ЧЕТИРИ ВЪПРОСИТЕЛНИ Е ПОСЛЕДНАТА ДУМА НА АПОСТОЛА!



Няма коментари:

Публикуване на коментар